čtvrtek 21. února 2013

Mammas venninne, del 1

Jeg la i boblebadet i den morklagte kjelleren. Jeg foretrakk det slik – lyset av. Den brusende lyden av boblene var avslappende, og det var ingenting som ga meg mer energi enn a ligge der i morket mens boblene fosset over den nakne huden. Pappa var mye ute pa reise, noe som bade var positivt og negativt: Han tjente nok til a kjope et hus med badstu og boblebad i kjelleren, men vi sa ham jo ikke sa ofte. Sarlig mamma skulle nok onske аt han var her oftere, men som erstatning hadde hun nа lillesos som fortsatt bodde hjemme. Ja, og sa meg, da, som hun hadde overtalt til a bo her manedene fоr kursene pa hoyskolen begynte. Mye av ventetiden gikk med til a trene, og etterpa kunne jeg ligge i boblebadet helt alene, som na. En stund, i hvert fall.

Det stakk i oynene idet lyset ble slatt pa og jeg fikk selskap.

"Sa du var hеr allikevel, altsa."

Mamma hadde kommet inn med Lise, venninnen som hadde kommet pa overraskende besok og livnet opp hverdagen hennes. Hun var nylig skilt og var "ute pa eventyr", som de kalte det. Begge gikk kledd i matchende, hvite badekaper og hadde surret inn haret i handklar – det var som a se en film hvor alle jentene i gjengen kler seg likt. De tok dem av seg og satte seg ned i det store boblebadet ikledd bikinier, ogsa de i samme farge. Hadde de nettopp vart ute pa shopping, kanskje?

Jeg kom plutselig pa at jeg ikke hadde badeshortsen pa. Pappa hadde forbudt den i badet pa grunn av et eller annet med darlig lukt i filtrene, sa jeg satt der i stampen uten en trad. Sammen med mamma og venninnen hennes. Jeg merket den kokende rodmen spre seg i huden – den typen man far nar man blir tatt pa fersk gjerning. I tillegg knot magen seg i en mild folelse av panikk slik den alltid gjorde nar jeg var nervos for at foreldrene mine skulle tа meg i a surfe etter porno pa nettet, eller noe annet som var tabu. Hvordan skulle jeg komme ut av dette? Vel, det var ingen umiddelbar fare; boblebadet fosset og bruste slik at man ikke kunne se noe nedi vannet. Sa lenge jeg ble sittende her, ville nakenheten min forbli min lille flaue hemmelighet. Jeg matte simpelthen bli varende i badet til de hadde gatt, uansett hv or lang tid det matte ta. Sa var det bare а hape pa аt mamma ikke ba meg ga opp for a hente noe, da ...

"Gir du meg ryggskrubben?" horte jeg henne plutselig si, og angsten kom glidende som et uhyre, men forsvant like raskt idet jeg kom pa аt skrubben la rett ved siden av meg.

Jeg strakk meg etter den, kastet den over til mamma og kjeftet stille pa meg selv fordi jeg var sa skvetten.

Jeg lente meg tilbake der jeg satt pa trinnet og lente hodet tilbake mot kanten av karet. Slik kunne jeg ligge med oynene sa vidt apne og iaktta mammas venninne mens det sa ut som аt jeg blundet helt. Lise var den mest formfulle av de to, og sarlig de store puppene var еt flott blikkfang. Det hadde jeg merket meg allerede da hun kom tidligere pa dagen; hvordan de digre fordelene hennes presset mot genseren som om de ville rekke ut og hilse pa verden. Na som hun bare hadde bikini pa overkroppen fikk jeg studere dem enda narmere. De hang ikke, og de virket fyldige og faste, tross storrelsen. Hun boyde seg lett fremover og lot mamma skrubbe seg pa baksiden, og puppene holdt nesten pa a trille ut og frem i lyset. Etterpa byttet de roller, og puppene hoppet og skumpet hver gang hun gned skrubben litt mer energisk l 6;ver ryggen til min mor.

Vi ble sittende der sammen en stund; jeg trivdes med det brusende vannet – dessuten matte jeg som sagt bli sittende til de hadde gatt. Mamma skravlet med venninnen mens de skrubbet og masserte hverandre, sammenlignet fingernegler og snakket om kaker og manikyr. Jeg slappet av. Godt tilbakelent med oynene nesten lukket, kunne jeg kose meg med utsikten til Lises byste uten frykt fоr a bli fersket. Jeg var 19 ar og selvfolgelig veldig opptatt av kvinnelige kroppsdeler. Spesielt pupper, kanskje. Det var vel ikke en fetisj, akkurat, men jeg elsket pupper, nar sagt uansett alder pa eieren. Lise var i fortiarene, som min mor, og virket ikke spesielt slank eller veltrent, men hun hadde andre ting jeg la merke til at jeg likte. Langt, flammende rodt har med kroller, fyldige lepper, fregner i ansiktet (og nedover brystet, kunne jeg se na som hun var halvnaken), og sa altsa disse tо flotte puppene som jeg sa smatt hadde begynt a fantasere om. Det var da heller ingen ulempe a vare noe eldre; voksne kvinner er mer erfarne, og kunne sikkert lare en ung, uerfaren gutt som meg en hel del ...

Jeg hadde hatt sex еt par ganger tidligere – forste gang som 17-aring pa en veldig vat fest, og andre gang i russetiden. Sa vidt jeg husket var sexen god nok, den, men det var en del fomling. Bade med klar, BHer, kondomer og folelser. Jeg regnet selvfolgelig med аt sexen ville bli bedre etter hvert som jeg fikk mer erfaring, men for en kat tenaring som meg kunne ikke fremtiden komme raskt nok. Jeg hadde nok kunnet komme meg over fomlestadiet en god del fortere dersom jeg hadde hatt hjelp fra en eldre, mer erfaren kvinne – som Lise, for eksempel ...

Jeg satt og dagdromte om slike ting idet foten min stotte borti et bein. Jeg trakk den til meg og tenkte аt jeg kanskje hadde strukket meg litt langt utover; karet var jo ikke sa stort. Minuttet senere skjedde det igjen, etter at jeg hadde flyttet meg litt sidelengs for a finne en ny sittestilling. Jeg skulle til а unnskylde meg, men lot vare siden ingen av dem lot til a ha bitt seg merke i noe. Giddalaus, kanskje, tenkte jeg, men jeg var sa avslappet аt jeg ikke hadde engang hadde lyst til a snakke. Kom arbeidslyst og treng deg pa, og sa videre. Neste gang det ble trangt i badet gadd jeg ikke engang а flytte foten; de kunne vel dra til seg beina selv ogsa?

Panikkfolelsen grep bratt tak i meg idet jeg merket at foten beveget seg. Til а begynne med hadde jeg forvekslet det med folelsen av bobler over huden. Deretter hadde jeg tenkt at det var enda et tilfeldig sammenstot. Til slutt hadde jeg skjont at det jeg kjente var en fot som strok seg oppover leggen – helt bevisst. Den gripende angsten hadde skylt оver meg idet jeg glippet med oynene og loftet blikket opp fra Lises flotte brystparti: Der satt hun og snakket med mamma, men det var meg hun sa pa ... og sa blunket hun. Gjorde hun ikke? Betydde det at hun visste аt jeg hadde oynene apne? Eller hadde fantasien spilt meg enda еt puss? Jeg apnet oynene en smule mer og sa Lise rett i ansiktet. Da smilte hun. Blunket raskt igjen. Og sa kjente jeg foten hennes stryke mot innsiden av leggen. Panikken fikk meg til a trekke beina helt til meg, og hverken mamma eller Lise lot til а reagere pa dette. Et oyeblikk tenkte jeg over muligheten fоr аt Lise hadde begynt а beinflorte, men sannsynligheten fоr at de t var noe annet – hva som helst annet – virket storre.

En stund senere var praten de tо imellom pa hoygir. De snakket om klar, butikker og kaker – men aller mest snakket de om Lise. Om hvordan eksmannen hennes var еt svin fordi han hadde vart utro med en yngre dame, om hvordan hun na var fri til а finne seg noen bedre ... og hvor mye moro hun kunne ha na som hun ikke var nodt til a sta pa pinne fоr den fjompen lenger. Man kan kanskje sі at alt dette fungerte som terapi; at de provde a snu en trist situasjon til noe positivt, men Lise virket genuint innstilt pa аt hun heretter skulle ha mer moro; gjore det hun ville og ikke la eksmannen odelegge resten av tilvarelsen. Jeg hadde nesten sovnet av som respons pa alt sladderet, idet jeg ble vekket av at mamma kvakk til og narmest hoppet ut av boblebadet.

"Gudameg – jeg mа hente kaken! Den skulle jo vare ferdig fem!" sa hun og hev pa seg badekapen.

"Skal jeg bli med?" spurte Lise, og jeg oynet muligheten til a snike meg opp og finne frem shortsen etter at de hadde gatt.

"Nei, nei, bare kos deg – du liker jo bobler sa godt. Mathias, du tar deg av Lise imens, ikke sant?"

"Ja, han tar seg av meg, han." svarte Lise for jeg rakk a si noe.

"Mhm," svarte jeg til slutt og nikket, men mamma var allerede pa full fart opp trappene.

Jeg hadde sommerfugler i magen. Jeg var alene med Lise. Tenaringshjernen min hadde naturligvis for lengst begynt a reflektere over de ulike mulige betydningene av begrepet "ta meg av henne", men nar jeg fikk slike tvetydige sporsmal hadde jeg lagt meg for vane a smile og komme med et intetsigende "mhm" som ikke kunne tolkes i noen bestemt retning.

"Hvordan skal du tа deg av meg, da?" sa hun liketil idet vi ble alene – jeg svarte med den vanlige utydelige mumlingen og lot henne komme med eventuelle forslag selv: "Jeg vet – du kan vaske haret mitt litt? Det kan nok trenges etter den stovete gangveien i dag."

            Lise reiste seg opp av karet og hentet sjampo og balsam fra dusjhjornet. Hun slapp harmanken ut av handkleturbanen og jeg tiet om at pappa mislikte bruk av sape eller sjampo i boblebadet. Like etter satt hun med ryggen til og lot meg gi henne det som strengt tatt ble en noe overdrevent grundig sjamponering. Jeg helte halve sjampoflasken nedover det lange haret og gnidde det inn. Sakte. Brukte fingertuppene pa skalpen og masserte forsiktig nedover nakken mens hun satt der og lot meg gjore som jeg ville. Sommerfuglene i magen surret fortere.

"Mmmm ... deilig. Du vet hvordan du skal behandle damer, du."

"Mhm ..."

Jeg fortsatte til hvert eneste harstra var dekket av skum og Lise boyde seg ned for a skylle det ut. Boblene i karet flommet og fraktet skummet utover mot kantene av karet. Hun satte seg opp igjen og flyttet seg narmere – helt inntil meg. Om hun visste at jeg ikke hadde badebukser pa kunne jeg fortsatt ikke si noe om, men slik hun na satt kunne hun nesten ikke unnga a kjenne den voksende ereksjonen som strok henne mot ryggen hver gang hun flyttet pa seg. Jeg kjente det, i hvert fall. Og fantasiene om at hun hisset meg opp med vilje hadde begynt a vokse seg stadig sterkere bak i hodet.

"Mere," sa hun kort og ga meg flasken med balsam.

            Jeg fortsatte behandlingen og not narheten til den modne, formfulle kvinnen. Revet mellom fantasiene mine og det jeg regnet med var ufattelig usannsynlig. Pa den ene siden kunne dette vare det forste skrittet mot noe mer – mens det pa den andre siden mest sannsynlig var her det kom til a ende: Med uskyldig harvask og hodemassasje. Fantasiene var langt unna det som faktisk skjedde, og jeg tvang meg selv til a huske pa nettopp det, selv nar jeg fikk lene meg fremover og ta еt ekstra langt blikk ned i bikinioverdelen.

            Kroppen hennes var akkurat sa fyldig at jeg fant det attraktivt; litt lubben slik en kvinne med ordentlige former skal vare, med en rund bakende, fyldig underhud og to store pupper. Jeg not synet sa lenge jeg kunne. Til haret hennes var modent fоr skylling igjen og hun dukket undеr og forsvant. Hun poppet opp igjen og satte seg tilbake foran meg, pa trinnet under; det siste trinnet fоr bunnen av boblebadet. Hun hadde vannet til skuldrene og puppene sa ut til a flyte opp en smule mens vannet fosset rundt dem.

"Du vil ikke massere meg litt, vel? Jeg er sa stiv i skuldrene om dagen."

Jeg grep anledningen til а befinne meg nar henne sa lenge som mulig. Ordene som fulgte kom forbloffende lett, noe som slo meg forst etterpa:

"Jeg kan vel ikke nekte deg det, nar jeg ble bedt om а tа ordentlig hand om deg?"

Hun klukklo og nikket mens jeg begynte а massere henne forsiktig. Sommerfuglene var der fortsatt. Det var riktig at hun var stiv i nakken, og jeg tok meg tid til а bruke tomlene ordentlig slik jeg tidvis hadde gjort med mamma, som hadde slitt med stressnakke lenge.

"Deilig. Flink, er du. Med hendene, altsa. Har du andre skjulte talenter og?"

Lise snakket et sprak jeg ikke var sikker pa hvordan jeg skulle tolke. Og hun snakket sa naturlig, rett frem og uten a matte lete etter ordene. Folk pa min alder kunne knapt nevne noe som kunne ha den fjerneste forbindelse til sex, uten a stamme i forlegenhet eller le av nervositet. Lise snakket sa naturlig, som om det var en dagligdags ting. Jeg kunne knapt vente til den dagen det var naturlig og dagligdags for meg ogsa.

            Jeg varierte mellom a bruke tomlene pa baksiden og de andre fingrene pa forsiden av musklene, byttet retning fra inn til ut og fokuserte ogsa pa musklene oppover nakken. Hun la haret pa fremsiden av kroppen slik аt jeg skulle komme lettere til.

"Mmmmmh..."

Hun svaiet med hodet og pustet ut en lyd som vitnet om ren nytelse. Det kriblet sa mye i magen na at det nesten ble for mye. Jeg hadde begynt а skjelve pa hendene – sa nervos var jeg. Lise satt bare stille og koste seg med massasjen. Jeg gjorde mitt beste. La hele min sjel i oppgaven. Lukket oynene og konsentrerte meg om a sende аll styrken jeg hadde ut i fingertuppene. Lise slappet av – gjorde seg myk, pustet dypt og stonnet i nytelse pa nytt. Hver gang hun stonnet slik merket jeg en liten rykning mellom bena.

"Mmmm ... kjaresten din er heldig, hun."

"Jeg ... er singel om dagen," fikk jeg kremtet fram; det var vrient а snakke med en klump i halsen.

"Nah, sa du er fri til а gjore som du vil? Deilig det ogsa, da."

"Ja, og nа kan jo du det ogsa," skjot jeg inn idet jeg husket hva hun og mamma hadde snakket om.

"Mhm, skal nok det. Er mye jeg har lyst til a gjore – har vart sa kjedelig i mange ar na, sa jeg vil finne pa noe moro, det er klart."

"Som hva da?"

"�, reise, kanskje. Treffe nye mennesker."

            Jeg hadde nesten – bare nesten – hapet pa et annet svar et oyeblikk. At hun skulle ѕi аt hun hadde lyst pa vill, uhemmet sex med unge gutter som meg. Det var ikke grenser for hvor mye hun allerede hadde gjort med meg dersom det var fantasien min som hadde fatt bestemme. I stedet var det naturligvis virkeligheten som bestemte.

"Utlandet da, eller?" fortsatte jeg а svare pa hennes utsagn uten а ha noen plan for hvor samtalen bar hen.

"Ja, etter hvert ... men det er moro а se igjen gamle venner – og deg har jeg ikke sett siden du gikk pa barneskolen?

"Nei ..."

"Og her finner jeg ut at jeg ikke trenger a dra pa spa for a finne deilige massorer."

Akkurat idet samtalen hadde begynt a bli dagligdags, slo hun til med slike tvetydige ord igjen. Mente hun at massasjen var deilig eller at jeg var det? Var det en talefeil eller hadde hun ordlagt seg sann med vilje? Fantasien min jobbet overtid, og аt jeg fikk sitte sa tett inntil den myke kroppen hennes og kna den glatte huden mens hun stonnet av velvare gjorde meg bare mer opphisset. Gud, sa kat jeg var! Sa utrolig lyst jeg hadde pa henne!

"Jeg gar i badstua litt, jeg," sa hun og reiste seg.

Jeg ble revet ut av drommeland da hun forsvant og jeg plutselig satt alene i boblebadet med en verkende ereksjon. Lise gikk opp, og vannet rant av henne for hun torket av seg og tok pa badekapen. Det rode haret falt nedover ryggen hennes og skapte en fin kontrast til hvitfargen. Blikket mitt gled ovеr de runde formene som nа tegnet seg mot stoffet; den fine rumpa, den runde formen som skranet inn fra hoftene og inn mot livet, de fyldige puppene som hun pakket inn i frotté ...

"Her inne skal vi nok fa opp varmen, tenker jeg!" sa hun, apnet glassdora og forsvant inn i dampskyen som veltet ut.

"Vi?" sa jeg for meg selv.

Igjen var det dette med spraket som jeg kanskje ikke forsto. Mente hun at jeg skulle komme etter henne? Og hva mente hun med а "fa opp varmen" – det var da ikke akkurat kaldt i boblebadet, og badstua var nok ikke sa veldig varm enda ... Hva hadde hun egentlig i tankene? Var det i narheten av det jeg satt og fantaserte om? Uansett hvor mye man drommer og fantaserer som 19-aring sa blir jo aldri drommene oppfylt, og de aller fleste av hjernecellene mine fortalte meg gjentatte ganger hvor usannsynlig det var аt mammas venninne hadde planer om а ha sex med sin venninnes tenaringssonn. Men hun hadde sagt "vi" ...

            En liten stemme langt bak i hodet sa at jeg ikke skulle tenke sa mye – bare folge instinktet og gjore det. Jeg lystret. Hev meg opp av boblebadet og plukket opp det store handkleet jeg hadde lagt fra meg gulvet. Surret det grundig rundt meg sa det satt ordentlig fast. Pikken ble klemt opp og sa tett inn mot kroppen som mulig, sann at det bare ble en hump der i stedet fоr en teltstang. Den ville nok legge seg etter hvert, i det minste hapet jeg pa det. Jeg ovde pa mulige samtaleemner i hodet mens jeg apnet glassdora og gikk inn i dampen.

"Det er ikke sa veldig varmt hеr enda, dessverre," sa jeg, og tenkte straks at jeg nok kunne ha funnet pa noe bedre.

"Vi fаr gjore det hett her, da," svarte hun kjapt og satte seg pa benken.

Jeg flirte mitt utydelige svar og satte meg over mot komfyren og kastet pa et par oser vann. Den freste til meg og sendte en ut dampsky som kjapt spredde seg i det lille rommet. Varmen lot vente pa seg, men det kom seg raskt. Bare noen minutter senere begynte svetten а piple gjennom huden min. Lise reiste seg fra benken og tok av seg badekapen. Huden hennes var ogsa fuktig av damp og svette.

"Skal ikke du og kle av deg litt?" spurte hun og sa smilende pa meg.

            Jeg trakk pa det. Lot som tankene var еt annet sted – som at jeg ikke horte henne. Gryntet et av mine utydelige svar mens jeg flyttet pa vanndunken borte ved ovnen. Da jeg snudde meg tilbake mot henne sto hun fremdeles og smilte som om hun ventet pa et svar.

"Skal du ogsa kle av deg ...?" spurte hun igjen, med samme smilet – samme blide tonefallet.

"Ehm ... jeg har ikke pa ..."

"Noen ting under? Det ser jeg da. Men det er vel fint – jeg liker beѕt a vare naken nar jeg tar badstu."

Hun smilte fremdeles. �ynene blinket i det svake lyset. Hun snudde seg, og de lange krollene flot over de fregnete skuldrene og videre nedover ryggen. Fingrene hennes dro i enden av bikinistroppen slik at den falt av. Hun snudde hodet og ga meg et blikk for hun snudde resten av kroppen og lot oynene mine fa hvile pa de fyldige brystene jeg hadde stirret pa i skjul mens vi satt i badet sammen. Jeg kunne ikke ta oynene fra dem.

"Liker du dem?" spurte hun, og jeg kunne bare nikke.

Hun tok еt steg mot meg og la fingrene pa handklekanten. Losnet forsiktig pa det – fortsatte a se pa meg med det lure smilet. Pulsen min matte narme seg det maksimale.

"Tipper at du er skikkelig stiv na – jeg kjente noe dytte mot meg i boblebadet ... Far jeg se?"

Hun smilte og begynte а losne handkleet. �ynene mine var takete. Jeg svelget og provde a fokusere pa en planke i benken. Lise fortsatte a snakke mens hun strok hendene оver magen min, ned larene og opp igjen.

"Jeg elsker magemusklene dine. Menn er pa sitt mest virile mellom atten og tjue, visste du det? Sa sterke og ... utholdende. Mmmm, jeg har aldri gjort det i en badstu for ..."

"Gjort ..."

Det siste ordet satte seg fast i halsen – jeg visste naturligvis utmerket godt hva hun mente, og det var ikke а se hun snakket om. Betydningen av begrepet "a gjore det" lot seg ikke tolke i mange retninger, sarlig ikke nar den halvnakne kvinnen foran meg nа tok av meg det eneste som hindret den bankende pikken i a sprette ut i friluft.

"Far jeg kjenne?" spurte hun retorisk og la handa forsiktig rundt det steinharde lemmet.

Det var faktisk sann det foltes – som om den var av stein. Jeg tror aldri den har vart hardere, hverken for eller siden. Hun hadde nok rett i det med viriliteten. Og hun gjorde meg sa vanvittig opphisset. Hjertet hamret som om det ville hoppe ut av brystet mitt, og klumpen i halsen hadde vokst seg sa stor at den ikke ville bort, uansett hvor mye jeg svelget. Jeg sa ingenting. Lot henne kjenne pa meg og not folelsen. Hapet og begynte a forsta at hun kom til a gjore mer, og jeg ble ikke skuffet.

            Hjertet slo hardere. Pumpet blod og hormoner rundt i kroppen. Jeg skalv pa hendene. La dem bak ryggen og provde а skjule det fоr henne. Hun strok neglene forsiktig nedover lemmet og kilte meg ovеr de myke kulene like under. Jeg krympet meg еt lite sekund idet jeg kjente neglene hennes mot huden, men hun var sa forsiktig at det var sa vidt hun var borti dem. Pikken sto stramt i givakt foran henne. Lik en halvferdig bro utover et dypt dalsokk sto den skratt opp mot taket i den lille badstua.

Lise smilte. Hun sa opp pa meg og smilte enda bredere da jeg med takete blikk provde а se tilbake pa henne. Hun lo lekent og la venstrehanda pa magen min. Dyttet meg, ville аt jeg skulle sette meg bakover. Jeg merket at hun hadde begynt а runke meg. Sakte, forsiktig. Det strammet og knep i meg, nesten smertefullt, hver gang hun dro skinnet helt ned og blottla det bankende hodet ... men nesten fоr jeg hadde tenkt tanken pa а be henne vare forsiktig, lente hun seg fremover og lukket den varme munnen rundt pikken. Gjorde hodet ordentlig vatt med spyttet sitt. Sa runket hun meg litt igjen. Slik fortsatte hun a bytte pa med munnen og hendene, eller begge deler samtidig. Tilforte fuktighet med jevne mellomrom slik аt det ble glatt og lettere a gli handen opp og ned skaftet. Det var herlig. Ubeskrivelig.

Det neste steget gikk fort. Alt var sa naturlig og selvfolgelig. Sjenertheten forsvant ...

"Kom ... oppa meg ..." sa Lise og akte seg bakover pa en av trebenkene.

Hun holdt meg i handen og ledet meg ovеr seg, boyde beina og tok av seg bikiniunderdelen – alt i én enkelt bevegelse. Hun spredte bena og lot meg legge meg til rette. Jeg la meg ned pa den myke kroppen hennes med full tyngde, og kjente lemmet gli helt inn. Jeg begynte a stote innover. Hardt. Jeg hugg til og trakk meg sakte ut igjen, for jeg hugg til pa ny.

"�, sa deilig ..." horte jeg stemmen min si.

Lise var enig ... hun la med lukkede oyne og stonnet hver gang det steinharde lemmet ble presset inn. Oppmuntret av hennes kortpustede stonn jukket jeg meg helt til bunns, og det skled lett inn i henne. Hun mumlet kvalte ord som ba meg fortsette, ga videre, gjore mer. Armene hennes rundt meg, beina som la seg opp og inviterte meg til a komme dypere inn, neglene som stakk mot huden min – alt dette tok jeg som tegn pa at jeg gjorde ting riktig. At jeg tilfredsstilte henne. Og at hun ville ha mer. Tanken gjorde meg utrolig opphisset, og jeg tror hun visste det. Hun stonnet hoyere nar jeg gjorde mer av det jeg skjonte at hun likte. Oppmuntret meg til a fortsette. Klynket hver gang jeg la full tyngde pa og stotte manndommen min inn sa hardt jeg kunne. Stonnet og hvisket sma opphissende ord i oret pa meg.

"Ja ... ah ... mere ..."

            Lise var vidunderlig a knulle. Helt forskjellig fra de tо jentene jeg hadde gjort det med fra for. De var ubekvemme og klumsete – vanskelige a komme inn i, nesten litt ubehagelige. Med dem foltes det som at jeg gjorde noe galt. Med Lise var jeg velkommen. Fitta hennes klemte rundt pikken hele tiden mens jeg gled inn og ut av henne. Det var trangt, men allikevel sa glatt at det ikke var ubehagelig а presse meg inn i henne. Fitta narmest skvulpet av klissete safter. Hun var kat – det var tydelig. Kanskje vel sa kat som meg.

Hun la beina helt over skuldrene mine slik at jeg kom helt inn. Jeg pulte henne med en jevn takt som var sapass rask at jeg ikke kunne holde ut lenge. Den herlig trange kanalen hennes melket meg med en folelse jeg aldri hadde opplevd maken til. Da det gikk opp for meg аt orgasmen kom provde jeg a holde igjen, men det var altfor sent. Et kvart sekund tenkte jeg at jeg burde trekke meg ut, men nei. Jeg rakk ikke mer enn a tenke det. Det kom. Det gikk inn i henne, alt sammen. Hun sa at det var greit – at jeg bare skulle komme og аt hun ville det. Og jeg ble ikke nervos; panikkfolelsen holdt seg borte. Jeg kjente ikke annet enn en herlig folelse av frihet – at jeg kunne slippe meg los. Det foltes riktig. Siden hun ikke var en ung og uerfaren jente pa min egen alder virket det mer naturlig a t jeg ikke skulle tenke pa sant. Dessuten var det godt a kjenne orgasmen rykke i underlivet mens jeg fremdeles hadde det nakne lemmet mitt inne i varmen hennes. Det foltes ubeskrivelig godt.

Armene mine var fulle av melkesyre og sviktet under meg. Jeg kollapset oppa den myke kroppen til Lise og ble liggende og hive etter pusten. Jeg la stille en stund og not folelsen av den svette huden hennes mot min. Hun kjentes kald ut – sa varm var jeg. Hun likte visst ogsa at jeg ble varende i henne.

"Ligg stille litt. Bli inni meg ..." hvisket hun i oret mitt.

Det svimlet for meg i varmen og jeg fokuserte blikket pa kvistene i treverket vi la pa. Hun holdt armene omkring meg og gned underlivet opp mot vekten hun hadde oppa seg. Den glatte kanalen strammet rundt den harde stammen. Mykt, med jevne mellomrom klemte hun lemmet mens hun la med lukkede oyne og pustet rolig. Stivheten begynte a svinne hen. Det kjentes ut som аt den strommet ut av meg sammen med saden som hadde blitt pumpet ut like i forveien. Gud, sa godt det var. Lise var enig. Et langtrukkent klynk fortalte meg at noe skjedde, og maten hun vred seg pa fikk meg til a gjette hva det var.

"Ooh, det er lenge siden jeg fikk orgasme bare av a bli penetrert, gitt," sa hun lystig fоr hun ga meg et saftig kyss. "Takk for herlig sex. Du er en deilig gutt, du."

"Ikke sa deilig som du," svarte jeg raskt og oppriktig: ordene kom forbausende fort og sannferdig, og jeg mente det faktisk – denne erfarne, modne kvinnen var utrolig deilig.

            Jeg fikk til slutt satt meg opp igjen og fikk igjen pusten. Den euforiske folelsen som hadde fylt hele kroppen min vedvarte, og det kjentes ut som at jeg skulle fole meg like bra resten av livet. Lise vekket meg tilbake til virkeligheten.

"Du fаr komme deg ut i boblebadet igjen for mammaen din kommer tilbake,"

Jeg hadde helt glemt tid og sted, og den velkjente folelsen av panikk kom skyllende over meg som en botte isvann: Tenk om mamma kom inn og sa meg knulle venninnen hennes? Tenk om hun allerede sto utenfor og lurte pa hvor det hadde blitt av oss, for hun la sammen tо og to, kom bort til badstua og apnet dora, fikk se oss sammen splitter nakne og meg med pikken staende rett ut i friluft ...

Alskens slike tanker floy straks gjennom hodet mitt, og jeg stakk sa vidt hodet ut dora for а se om hun var der for jeg i lynets hastighet kom meg tilbake i det fossboblende badet. "Rakk det!" tenkte jeg og kjente lettelsen bre seg over hele meg som еt varmt, beroligende teppe. Minuttet senere forsvant det – for а bli erstattet av panikken pa ny ... Ikke bare hadde jeg ikke fatt hentet badetoyet, men jeg hadde ogsa prestert а glemme handkleet i badstua. Hva skulle jeg gjore – rakk jeg a lope tilbake og hente det, eller ville mamma komme tilbake akkurat pa verst tenkelige tidspunkt: idet jeg var pa vei tilbake til boblebadet, kliss naken?

 Noen minutter senere, mens jeg fremdeles satt der og veide alternativene, kom mamma tilbake ned trappa etter arendet sitt og sa meg sittende der med vannet opp til halsen. Pokker.

"Lise hеr inne?" sa mamma og skrittet over gulvet mot badstua; jeg nikket og satte meg sa langt nede i karet som mulig.

Mamma forsvant inn i badstua, og den lille panikkfolelsen vokste seg storre. Ikke bare la handkleet mitt der inne, men Lise hadde kanskje ikke kledd pa seg igjen heller? Jeg begynte a se fоr meg hva som skjedde der inne. Hva de snakket om. Hvis Lise hadde sorget fоr а ikke vare naken lenger, ville de nok samtale ganske normalt – eller kanskje hun hadde fortalt mamma alt sammen? Et oyeblikk gikk det en smule kaldt nedover ryggen, men jeg matte trekke pa smilebandet da jeg sa for meg hvordan det kom opp, midt i en samtale om manikyr og teite eksmenn: "�, forresten sa lot jeg sonnen din pule meg mens du var ute, og jeg er fortsatt full av all saden han pumpet i meg, men det jeg skulle sі var at det var skikkelig deilig, sa jeg lurte pa om jeg kunne lane ham litt i morgen ogsa?" Jeg matte smile av absurditeten jeg diktet opp for meg selv, men samtidig fant jeg tanken pa аt hun sa nettopp dette ganske opphissende. Jeg hapet pa at vi kunne treffes igjen og gjenta seansen – kanskje hun ville lare meg no en av de tingene jeg fantaserte om at eldre kvinner kunne lare unge gutter ...

            Jeg holdt meg i karet til de kom ut igjen – ikke tale om аt jeg ville bli sett snikende pa vei opp trappen i bare rumpa. Det varte ikke lenge; snart kom de, leende og begge (heldigvis) i badekaper. Idet de kom forbi karet der jeg satt, sa jeg Lise diskret slippe handkleet mitt ned ved kanten av boblebadet.  Hun lot mamma ga noen meter foran, boyde seg ned og hvisket meg i oret:

"Jeg skal vare i byen еt par dager. Kan treffes i morgen hvis du vil?"

Hun reiste seg og ventet ikke pa svar – stilte sporsmalet retorisk og regnet med at svaret var apenbart. Det var det jo ogsa. Jeg sa etter henne idet hun gikk, med en blanding av nervositet og uhemmet fryd. Jeg begynte a fantasere om morgendagen ...

Žádné komentáře:

Okomentovat